2020. május 13. 11:34 - baag

Több TV-t veszünk a járvány alatt

A koronavírus-járvány miatt a legtöbb iparág jelenleg elég rossz helyzetben van, a kereslet hiánya miatt. A techszektor egyelőre elég jól járt a helyzettel, a különféle elektronikai cikkekből többet is vesznek az emberek – írja a The Verge.

A tévék eladásánál volt a legnagyobb a növekedés, a tavalyhoz képest 86 százalékkal nőtt a kereslet, az ünnepi szezonon kívül ekkora érdeklődés még sosem volt irántuk. Ezen kívül a hangprojektorok és a streaming lejátszók is jól fogynak, de a DVD és a Blu-ray-lejátszókból is többet adnak el, ami arra utal, hogy még a kevésbé népszerűbb adathordozók is profitálnak a helyzetből.

Sokan vesznek számítógépet, vagy ahhoz kapcsolódó kiegészítőket, a mikrofonok, illetve a Chromebookok esetében pedig három számjegyű a növekedés.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://play-day.blog.hu/api/trackback/id/tr315688466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása