2020. május 14. 09:54 - baag

Mafia: Trilogy megjelenési dátumok

Tegnap hivatalossá vált, hogy érkeznek a Mafia-franchise három játékának felújított változatai. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy a Mafia Trilogy-t milyen formában kapjuk meg.

Az első részről az derült ki, hogy Mafia: Definitive Edition lesz a címe, és augusztus 28-án fog megjelenni. Ez remake lesz, legalábbis úgy fogalmaztak, hogy "az alapjaitól újrakészítik", "hűen alkotják újra", kibővítik a sztorit, a játékmenetet és az eredeti zenéjét is. A játékékosok a Mafia II és a Mafia III új változataiban is megkapják a főszereplő Tommy öltönyét és taxiját.

A második résznek Mafia II: Definitive Edition lesz a címe és már május 19-én meg fog jelenni. Ez csak remaster lesz, ami a leírás alapján annyit jelent, hogy HD felbontást adnak hozzá. A játékosok Vito bőrdzsekijét és autóját is megkapják a Mafia I és III új változataiban.

Május 19-én új híreket kapunk a játékokkal kapcsolatban.

Címkék: játék mafia
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://play-day.blog.hu/api/trackback/id/tr8915691866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása