2020. május 19. 23:15 - baag

Mafia Trilogy: Mától elérhető a 2. és a 3. rész

Ma megjelent Mafia II: Definitive Edition a 2010-es játék felújított változata, UHD-verzió. Ki fogja használni az Xbox One X és a PlayStation 4 Pro adta lehetőségeket, 4K-ban is játszható lesz. A Definitive Editionben az összes DLC benne van, és akik korábban megvásárolták az alapjátékot Steamen, ők automatikusan megkapják.

A Mafia III: Definitive Edition nem újították fel, tehát grafikailag nem változott semmit. Tartalmazza az összes bónuszt, ami megjelent hozzá.

A Mafia: Definitive Edition mintegy a legtöbb változásokat tartalmazó termék, mivel ez a 2002-ben megjelent alapjáték remake-jével egyenlő. Az alapoktól építették újra, új dialógusokat, átvezetőket és játékelemeket is tartalmaz. Augusztus 28-án meglátjuk.

Címkék: játék mafia
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://play-day.blog.hu/api/trackback/id/tr9915708486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása