2020. június 24. 19:47 - baag

Sok felhasználót sikerült megnyerni az ingyenes játékokkal

Sok felhasználót sikerült megnyerni az ingyenes játékokkal az utóbbi hónapban az Epic Games-nek. Az Epic  egyszerű, de hatásos stratégiával promotálja platformját, 2 éve osztogat játékokat ingyen. Az elmúlt egy hónapban nagy címeket adtak díjmentesen: GTA5, Ark: Survival Evolved, Civilization 6 és Borderlands: The Handsome Collectionpedig. Ennek meg is lett az eredménye havi több mint 61 millió aktív felhasználójuk volt PC-n. Május 14. és június 18. között 13 millió egy időben jelenlevő játékos volt.

forrás: https://www.globenewswire.com/news-release/2020/06/23/2052075/0/en/Epic-Games-Store-Partners-with-Battery-and-Havas-Media-for-Creative-and-Media-Duties-for-The-Vault-Free-Game-Campaign.html

Címkék: játék
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://play-day.blog.hu/api/trackback/id/tr3015911818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása