2020. július 18. 19:09 - baag

Ryan Gosling és Chris Evans a Netflix következő filmjében

A Deadline szerint Netflixre készítik The Gray Man című új filmjüket a Russo testvérek (ők rendezték a Bosszúállók: Végjáték filmet), és legalább 200 millió dollárból gazdálkodhatnak. Főszereplőnek sikerült megszerezniük két szupersztárt: Ryan Goslingot és Chris Evanst. A forgatókönyv Mark Greaney regénye alapján készül. A történet egy ex-CIA ügynökről szól, aki  már bérgyilkosként dolgozik, őt próbálja egy másik ügynök elkapni. Joe és Anthony Russo célja, hogy a James Bond-filmekhez mérhető, sok egzotikus helyszínen játszódó franchise alapjait tegyék le, ezért is kellhet a 200 millió dolláros költségvetés.

Ryan Gosling Chris Evans

Ryan Gosling és Chris Evans

forrás: https://deadline.com/2020/07/netflix-the-gray-man-ryan-gosling-chris-evans-joe-russo-anthony-russo-directing-1202987267/

 

Címkék: film
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://play-day.blog.hu/api/trackback/id/tr4616031356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása