2020. augusztus 13. 16:50 - baag

Filmek 2020 nyarára

Ha még nincs eleged a hőségből, nézzünk pár nyári hangulatú filmet.

 

Másnaposok

Egy Las Vegas-ban tartott legénybúcsú másnapjának története.

 

 

Volt egyszer egy Hollywood

1969, Los Angeles. Egy munkanélküli western sorozat színész (Leonardo DiCaprio) és kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood világában.

 

Rossz szomszédság

Mad és Kelly fiatal házasok. Életük fenekestül felfordul, mikor a szomszédságba egy egyetemi diákszövetség költözik.

 

Az utolsó dal

Az utolsó dal egy amerikai tengerparti városban játszódik, és a középpontjában egy családjától elidegenedett apa (Greg Kinnear) áll, aki esélyt kap arra, hogy együtt töltse a nyarat lázadó tinédzser lányával (Miley Cyrus). Az újbóli kapcsolatfelvétel nehezen indul, de van egy közös érdeklődési pontjuk: a zene.

 

Bor, mámor, Provance

Max örököl egy francia kastélyt és szőlőbirtokot. Kiderül, hogy a birtok sokat érhet. Max-nek döntenie kell, vegye át az irányítást, vagy értékesítse. És persze a szerelem is rátalál.

 

 Kalandpark

James (Jesse Eisenberg) kénytelen nyári munkát vállalni a helyi vidámparkban. A parkban azonban rátalál a szerelem is Kristen Stewart személyében.

 

Mamma mia!

Sophie-t az apja kiléte foglalkoztatja. Úgy dönt, hogy meghív három férfit az anyja múltjából, hátha kiderül, ki a vér szerinti apja.

 

A nyár királyai

Három srác egy erdei tisztásra költöznek, és bejelentik, hogy itt alakítanak ki kötelezettség- és szülőmentes életet maguknak.

 

Címkék: film
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://play-day.blog.hu/api/trackback/id/tr8016100552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása