2020. augusztus 21. 16:38 - baag

Az 5 legjobb kórházas sorozat

Dr. House

Nemcsak az egyik legjobb kórházas sorozat, de az egyik legjobb sorozat.

www.filmtekercs.hu/wp-content/uploads/2012/07/h...

 

Dr. Murphy

Dr. Murphy autista sebész rezidens, nem csak fiatalságával kelt aggodalmat az orvosok között, hanem antiszociális viselkedése miatt is többször kellemetlen helyzetbe kerülnek.

Vészhelyzet

A sorozat egy sürgősségi osztályt mutat be, 15 évadot élt meg.

 

Grace klinika

A 16. évadnál járó sorozat középpontjában Meredith Grey áll, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy teljes életet élhessen a felelősségteljes orvosi munka mellett, ami mindezt lehetetlenné teszi. Sebészként dolgozik a Seattle Grace Kórházban barátaival.

Dokik

Egy kórház gyakornokainak és orvosainak mindennapját követi nyomon. Vígjáték, széles spektrummal, a klasszikus "esõs-kelõs" burleszktõl a mimikai játékig, rendszeres lelki-erkölcsi fröccsökkel dilemmákkal.

+1: Hegyi doktor- Újra rendel

Németországban és Ausztriában jelenleg is az egyik legnépszerűbb sorozat. Már csak gyönyörű tájak miatt is érdemes belenézni. Martin Gruber az Amerikából hazatérő orvos pont volt szerelme temetésére érkezik és kiderül van egy lánya is.

 

 

Címkék: sorozat
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://play-day.blog.hu/api/trackback/id/tr6116119828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása