2020. október 23. 10:01 - baag

Milyen lesz idén a Black Friday?

Tavasszal főleg az online oktatás miatt megugrott az informatikai eszközök iránti kereslet és általában a webshopok látogatottsága is.

A tavaszi karanténidőszak alatt aki csak tehette, beszerezte a távmunkához és digitális oktatáshoz szükséges elektronikai cikkeket – derül ki a Népszava cikkéből. Az online boltok forgalma az első negyedévi 21 százalékos bővülés után a második negyedévben 47 százalékra ugrott éves alapon, a harmadik negyedévre azonban már ismét csak 19 százalékra esett. A második negyedévi bővülés a műszaki és számítástechnikai cikkek, valamint az élelmiszereket és drogériai termékek területén volt a legerőteljesebb. A műszaki cikkek forgalma 84 százalékkal emelkedett a második negyedévben. Madar Norbert, a GKI Digital vezető tanácsadója szerint az ünnepi szezonban szépségápolási termékek, játékok, könyv, ruházati és a kisebb értékű szórakoztatóelektronikai cikkekre lehet a legnagyobb kereslet. 

Idén a Black Friday 2020. november 27. lesz, de ettől sok kereskedő eltérhet.

forrás: https://index.hu/gazdasag/2020/10/19/kerekedelem_black_friday_muszaki_cikkek/, https://nepszava.hu/3095967_nem-az-elektronikai-cikkek-lesznek-a-black-friday-slagerei

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://play-day.blog.hu/api/trackback/id/tr4016245522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása