2020. október 28. 11:58 - baag

Retró sorozat: Airwolf

A sorozat főszereplője az a közel egymilliárd dollár értékű csúcstechnológiával felszerelt szuperhelikopter, amely hangsebességgel repül, láthatatlan a radar számára és ultramodern fegyverzetű. A gépet Stringfellow Hawke vezeti, aki a vietnami háborúban kapott speciális kiképzést az Airwolf típusú helikopterek irányítására. Főként titkos CIA küldetéseket hajt végre.

A szuperhelikopter 1984-ben tűnt föl a képernyőn és 4 évadot élt meg. A Knight Rider alapötletét légiesítette. A sorozat erőssége nem a történet, hanem az akciójelenetek.

Magyar vonatkozás, hogy a sorozat zenéjét Lévay Szilveszter szerezte, aki a Medicopter 117-ét is.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Airwolf, https://www.blikk.hu/sztarvilag/filmklikk/legifarkas-jan-michel-vincent-sorozat-szuperhelikopter-tragedia/b5ktkl1

Címkék: retro sorozat
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://play-day.blog.hu/api/trackback/id/tr9716257652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása