2020. november 11. 09:16 - baag

Retró sorozat: Baywatch

A Baywatch egy 1989-től tíz éven át futott. A sorozat befejezése után két sorozat indult a Baywatch – Hawaii és Baywatch – Forró éjszakák. A Baywatch - Hawaii, sorozat nem hivatalos spin-off. A Baywatch – Forró éjszakák, pedig a hivatalos spin-off, amely az eredeti sorozat pár szereplőjével készített nyomozós sorozat volt.Az 1989-től 2001-ig futó sorozat nézettségi rekordot döntött 1,1 milliárd nézőjével, volt olyan szakaszaa a sorozat sugárzásának, amikor az összes földrészen adásban volt valamelyik Baywatch-epizód, kivéve az Antarktiszt.
A sorozatban a malibui vízi mentők mindennapjait követhetjük figyelemmel, vezetőjuk Mitch Buchannon (David Hasselhoff), akik a tengerparton vagy a vízben bajba került emberek kimentésén kívül a közrend betartásával is foglalkoznak. Közben pedig a magánéletük és érzelmi, szerelmi kapcsolataik alakulásába is bepillantást nyerhetünk.
David Hasselhoff a Knight Rider után a sorozattal még népszerűbb lett, állandó szereplő volt Pamela Anderson, de játszott benne Carmen Electra és Jason Momoa is.

David Hasselhoff

 

Pamela Anderson

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Baywatch, https://hu.wikipedia.org/wiki/Baywatch

Címkék: retro sorozat
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://play-day.blog.hu/api/trackback/id/tr5316257654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása