2020. november 29. 22:33 - baag

Retró sorozat: Hegylakó

Az 1986-os azonos című amerikai film sikerét tovább fokozta a sorozat, amelynek intrójában szintén felcsendült a felejthetetlen Queen: Princes of the Universe című dal. A Hegylakó (eredeti cím: Highlander: The Series) 1992-től 1998-ig futott, a főszereplői Adrian Paul és Stan Kirsch. A főhős neve, Duncan MacLeod, akinek születési éve 1592, a születési helye pedig a Skót-felföld. Több olyan ember él a Földön, mint ő: jók, rosszak egyaránt. Duncan MacLeod az évszázadok során számtalan halhatatlan társával vívott életre szóló párbajt: a legyőzött életét veszti a győztes pedig elnyeri ellenfele erejét.
Nem lett kult-sorozat, de azoknak akik kedvelték az első Hegylakó mozifilmet Christopher Lamberttel és Sean Conneryvel, mindenképpen ajánlott a Duncan MacLeod életét bemutató sorozat.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Hegylak%C3%B3_(telev%C3%ADzi%C3%B3s_sorozat,_1992)

Címkék: retro sorozat
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://play-day.blog.hu/api/trackback/id/tr4616306110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása